22.06.2025
$
41.83
48.2
Maumelle
32.8
°С
Невелика хмарність

ЦЬОГОРІЧ НА ЛЬВІВСЬКОМУ ЯРМАРКУ СМАКУ СВОЮ ПРОДУКЦІЮ ПРЕДСТАВЛЯТЬ БЛИЗЬКО 50 ВИРОБНИКІВ

12.05.2025
11:27:14
Поділитись:

Третій Львівський ярмарок смаку — щорічна подія, яка об'єднує виробників сертифікованих органічних і крафтових молочних продуктів з усієї України, відбудеться 17 травня у Львівському палаці мистецтв. Інформує ALLRETAIL.UA

Про це повідомляють організатори заходу, відзначаючи, що метою Львівського ярмарку смаку є підтримка малих та середніх виробників із різних областей України, популяризація українських сертифікованих органічних та крафтових молочних продуктів, розвиток культури споживання локальної продукції та просування локальних ініціатив задля розвитку торговельного потенціалу.

На ярмарку буде представлена продукція приблизно 50 виробників, з яких 15 сироварів з 9 областей України. Дев’ять виробників мають нагороди на міжнародних конкурсах World Cheese Awards у 2022-2024 роках.

Органічна сертифікована продукція буде представлена від щонайменше 18 українських виробників із 10 областей України.

Також очікується участь близько 15 локальних виробників Львівщини.

На відвідувачів ярмарку чекає:

  • дегустації продукції від виробників;
  • гастрономічні майстер-класи від експертів, які поділяться знаннями з приготування та поєднання різних продуктів;
  • інтерактивні вікторини з подарунками для учасників;
  • дитяча зона з анімаційною програмою для наймолодших відвідувачів.

Більше інформації про захід та його учасників на сторінці у Facebook або Instagram.


Скористайтеся можливістю підтримати українських виробників, відкрити для себе нові смаки України та стати частиною великої гастрономічної події.


Для довідки: Львівський ярмарок смаку організовано Львівською міською громадською організацією «Екотерра», департаментом ProCheese від Ardis Group під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Останні новини

20.06.2025
12.42.41
ВИСОКОЕФЕКТИВНА СІЛЬГОСПТЕХНІКА ВІД ЗАВОДУ КОБЗАРЕНКА, ЩО НЕ ПІДВОДИТЬ
Приватне агропромислове підприємство «Фортуна» із центром в селі Свидова обробляє 7000 г...
19.06.2025
20.45.02
КОТЕЛ ВІД КОМПАНІЇ «УКРАЇНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ» – ЗРУЧНИЙ В ОБСЛУГОВУВАННІ ТА НАДІЙНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Сільгосппідприємство ТОВ «Агро-млин», в обробітку якого 2100 гектарів  землі в Скал...
18.06.2025
09.27.19
ІВАН ГРОШКО: «ДЛЯ ПОТРЕБ ЗСУ МИ ВЖЕ ПЕРЕДАЛИ 8 МАШИН І ГОТУЄМО ЩЕ ОДНУ»
СГ ТОВ «Ласковецький бровар» офіційно утворилося 23 лютого 2000 року. Починалося з невел...
18.06.2025
09.07.21
НОВІ ПЕРЕМОГИ ЗБАРАЗЬКИХ БОРЦІВ
Команда збаразького ФСК  «Чемпіон» перемогла у 19-му міжнародному турнірі з вільної...
18.06.2025
09.01.26
ТУРНІРОМ ІЗ МІНІ-ФУТБОЛУ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ВОЇНА ЄВГЕНА ДАНИЛКІВА
На центральному стадіоні села Біла відбувся IV турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Геро...
18.06.2025
08.10.19
УЖЕ ВДЕВ'ЯТЕ «АПС» ЗБЕРЕ ПАРТНЕРІВ, ДРУЗІВ, КЛІЄНТІВ НА ФОРУМ АГРАРНИХ ІННОВАЦІЙ «НОВЕ ЗЕРНЯТКО»
19-20 червня у Настасові, що на Тернопіллі, відбудеться великий аграрний форум &...
18.06.2025
07.46.15
ФІДСТІМ ДЛЯ ПІДТРИМКИ КОМФОРТУ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ ПТИЦІ В СПЕКУ
ФІДСТІМ впорається із негативним наслідками теплового стресу в птиці, завдяки інноваційній технологи...
16.06.2025
13.59.54
СЕРГІЙ ІВАЩУК: «СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ «ПЕРЛИНИ ПОДІЛЛЯ» У МАКСИМАЛЬНІЙ ПЕРЕРОБЦІ ВЛАСНОЇ СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ»
ТОВ НВА «Перлина Поділля», що в Білогір’ї Шепетівського району Хмельниць...
Всі новини